HELG!

Igår åkte jag till stan efter skolan för att träffa karro barro :D yey, har inte träffats på hela sommaren och hoppas vi ses snart igen :) sen har jag väl inte gjort så mkt mer, skola idag, och nu helg. Ska nog ta de lugnt idag, jag är så trött. Imon blire bäl plugg och sen ut ngn stans :) får se hur de blir :)
aja nu ska jag äta min B&J glass och snart kolla film :)
pöss!!
Kolla vilken sööt cheey!

Din mupp !

Saknar min Karro barro med! bli friiisk !!

Skola :(

Nu äre skola igen och jag e inte alls taggad på allt plugg igen, men men förra året gick fort och man kan hoppas att även detta år går undan. Saknar även tjejerna i usa som 17 :/ hoppas ni har de bra Camill och Nicole! men vi ses om ett år.. de låter så långt men men jag får väl stå ut.
Söta Mille <3
Nickis <3 snälla kan ni komma hem! <3
Förresten så har jag fått en ny dator :D så nu behöver ja längre inte låna mammas, galet skönt! aja nu ska jag fixa mig lite inför skolan.. CYA!

Diggiloo + Samba St Olof

Igår va ja på diggiloo och såg en massa artister, de va mkt bättre förra året. När vi kom dit så regnade de, de verkligen öste. Men blev ganska fint sen. De va väl rätt okej, va där med pappa med familj, kusinerna och farmor och farfar. DE ja tyckte bäst om var Samba St Olof, de va typ ngra killar som spelade trummor och tjejer som dansade, fett coolt ;)
Kolla klippet nedan ;)

We No Speak Americano


blondie!

srry för dålig uppdatering :P men har inte orkat elr hunnit. Iaf sitter just nu hos sara och vi ska nog snart bege oss mot stan och kika runt lite. Har även gått o blivit blond :O haha. blev ltie fail för färgen räckte inte till men de blev ganska bra ändå tycker jag :)
osminkad o inte speciellt snygga bilder, men så där blev håret iaf ;)

RSS 2.0