Me happy!

Sista veckan nu på jobbet nu och jag e superglad. dock kommer ja sakna stephanie och hanna. Men imon kommer de 2 nya praktikanter. de blir nog bra :P nu sitter jag o väntar på becka som snart ska komma över med moppen, vet inte riktigt vad vi ska göra men typ bara tat lugnt?

Aomen!

De var ett tag sen sist. Men har jobbat, badat, solat o shoppat en hel del faktiskt. I onsdags var ja, mamma och mormor ute på stan. Jag fick med ett par rosa jeans och ngra bh:ar. Kan aldrig få tillräckligt. höhö ;)
Sen veckan innan blev de en hel del shopping då med. Tröja, cardigan, bikini och lite till, kommer inte riktigt ihåg. Igår va ja även med på en operation. Fick gå ner från köket på jobbet, för att de när en av doktorerna på avdelningen opererade, de var lite intressant. Ett byte av pacemaker byttan, elr va man ska säga, byttes. såg ju en för typ 2 år sen, men tror jag har blivit mer känslig nu för blod, usch. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska ta de lugnt och sen imon hoppas ja de blir brunnen med kusinerna eelr becka, om de inte åskar och så som de sägs göra.

Bloggar nog inte på ett tag men vi hörs när vi hörs!

Tosia!

Hemma från en heldag på tosia. Gick ut vid 1 för att möta becka och hennes pojkvän, coffe vid tosia. Sen gick vi runt o strosa i jag vet inte hur länge, kanske 3 timmar? åkte karuseller och jag köpte en navelpiercing och ett armband, och typ en massa att äta på. Sen drog vi till mig och hämtade badkläder, då vi skulle svalka oss lite. Men jag badade dock inte, inte förvånad heller. Badkruka som jag e. Höhö ;)
Iaf sen drog vi tillbaka till tosia och jag kom hem typ nyss? så de va typ hela dagen.
Trött som jag e kollar jag på tv, och ska snart sova. Varm är de oxå, det var typ 37 grader vid 7, helt sjukt och nu när jar var ute gick ja ute i bara en tunn tunika. Långt och onödigt inlägg men iaf
Have a nice night!

Dagens låt!


Vamos a la playa!

idag blev de till att klippa och slinga håret och jag är nog nöjd. ville dock ha lite ljusare, men man kan ju inte få allt. Jag är ledig imon, och de e grymt skönt. Kan sova ut länge, fast nae då ska vi ut till sandviken igen och typ bränna mig igen(Y) grejt. Naej inte bränna sig imon inte, men färg vill jag ha :)


Rosa elr brun?

Min bruna mobil har börjat fungera igen, elr aa okej mammas. Så nu vet jag inte riktigt vilken jag vill ha. Aja, just nu känns allt piss. vill hem o lägga mig i sängen och typ bara vara. Träffa mina kompisar jag inte träffat på 1000 år. Gah va jag saknar dom, och inte tala om mina bröder. usch usch. Aja ska sova nu. bye!Den rosa samsung touchen ;)


Den bruna sony ericson, k770i ;)

vilken tycker ni?


Tre stjärnor

vill göra ngt nytt i sommar, antingen vill ja pierca tungan( vilket jag inte får) elr tatuera mig. De sistnämnda har jag lite svårt för att bestämma mig om jag vill ha eller inte ha. Men ska nog göra de i sommar. Antingen en g klav vid skuldran, elr tre stjärnor vid ankeln som symboliserar mina tre bröder, cute huh? men är lite rädd om jag vill ha den hela livet, och lite att de ska göra ont. Men men. Hanna på jobbet är oxå pepp på att göra de, så kanske gör de tsms ;)

Nu ska jag sova lite ! pöss

Sandviken

Sitter nu i sängen o svalkar mig, har solat i drygt 5 timmar idag, inte badat, bara solat. Och har bränt mig en aning, de är inte så skönt. Men färg har man iaf fått ;) imon söndag vet jag inte riktigt vad som händer, men får iaf sova ut. Vi gick ju upp vid typ 9 idag, för att vi skulle åka ut till sandviken som är typ en timme härifrån. Så ingen sovmorgon här inte. Men imon så, då ska de sovas. Nu ska jag typ smörja in mig med body lotion elr ngt, för de svider som F*N

Bye ;)

Efterlängtad helg!

Äntligen helg, och skull egentligen träffat Becca imon men vi drar ut till vita sand imon i typ sölvesborg. Så de blir sol och bad hela dan. Hur härligt låter inte de ?
 Sitter nu på altanen och hör hur diggiloo spelas för fulla muggar nere vid brunsparken. Typ melodifestivallåtar. Så sitter här och diggar med.
 Dessa dagar har jag inte varit på de bästa humör, men de ligger ju en del bakom de, som jag inte orkar ta upp här!
 Nästa vecka blire klippning iaf, och slingning. Vet dock inte hur och färg och lalllala, men de löser sig.


Borta bra, men hemma bäst !

Härligt väder ute och diggiloo spelas för fullt nere i brunsparken. Jobbat idag igen och det är näst sista dagen innan helgen. Ska bli grymt skönt. Sola och bada hela dan, och jag vill och måste bli brun. Längtar lite hem till sthlm faktiskt. Ska nog ta första bästa planet upp igen, om inte mor min oxå vill hem då vi kan köra. När jag kommer hem ska jag se på bio, eclipe :D kul de ska bli. De första 2 var väl bra, men inte mer än bra x)

Här är shortsen jag köpte :)

Shorts - Gina, 199 :-

RSS 2.0