sad face

Ännu en dag på jobbet. När jag kom hem så la jag mig och sov i typ en timme. grymt skönt. Snart äre bara 3 veckor kvar, då har jag jobbat hälften. De är så skönt.
  Har ändrat min header lite, för den blev lite konstig så jag ändrade den.
Diggiloo är inte på torsdag :/ för att de har bestämt att de inte blir ngt genrep iår, sad face. Men de gör inget, för dels kommer vi höra från altanen på fredag och dels kommer jag dra och kolla på diggiloo hemma i sthlm ;)

 Bild tagen av Sofie, höhö x )


Overdrive


Snarton!

Nu är jag hemma från jobbet och hemma från karlskrona. Har köpt ett par jeansshorts och en fin röd klänning. Är galet trött fast jag sov bort hela dagen när jag kom hem igår, då jag hade ont i huvudet. Illa. Aja, nu är de bättre iaf. Jag vet även va jag önskar mig i 18års present, nämligen en bil. Jag vet att jag inte kommer få en, men drömma kan man ju. Jag lägger upp bilder på kläderna senare.

Denna bil fast typ rosa ;)

Filmdags igen..

Nu är det dags för film igen, och nu blire shutter island med bland annat Leonardo DiCaprio. Vet inte hur den ska vara men lite skräck typ elr ngt. Så jag kommer inte kunna somna ikväll xD äsch. Imon äre dags igen för allvaret.. usch, jag orkar verkligen inte. Gå upp vid klockan 6 och sen dra iväg förr att jobba. Fick panik nyss eftersom jag inte hittade min nyckel till omklädningsrummet, gah men men.


Diggiloo

Kom nyss hem från Lasse, där jag och sofie har målat. Kommer ha en sån träningsvärk imon i armarna när jag ska jobba. Snart ska vi få äta pizza sen ska jag sova tidigt så jag orkar gå upp imon -.- Nu äre bara 4 veckor kvar de känns bra. Och på torsdag så är de diggiloo där en massa artister kommer uppträda. De är genrep så vi får se de gratis ;)
Nu kommer pizzan, bye ;)

Lika?

Har hört ett antal gånger att jag är lik stjärnan Kirstin Stwart, ni vet Bella från twilight. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska tycka. tycker inte vi är speciellt lika men men. Men det är väl bara att tacka och buga. Jag tycker hon ser väldigt bra ut :p





Är vi lika?

Tomar el sol!

Hemma från en runda som jag och emma sprang, där vi även stötte på en orm, scary. Solen har kikat fram lite så ska snart ut och sola lite så jag blir brun :) Så skönt att ja va ledig i fredags, då får jag lixom 3 dagars helg, underbart. Nästa vecka är det diggiloo så då blire till att gå lite tidigare från jobbet då me, tummen upp för de ! nej nu ska jag äta sen ut och sola lite ;) hajhaj

God morgon!

Nyss vaknat och funderar på om man ska gå ut och springa. Vill sola oxå men de verkar inte vara solväder :/ senare ska jag iväg till salong astra och kolla om dom har tid att klippa och slinga mig. Vill ha lite ljusare slingor som så på bilden. Så blev det när jag var där sommaren 2008 och blev ganska så nöjd, men blev oxå ganska nöjd med sommaren efters klippning och lallala. Så vet inte riktigt hur jag ska göra. Hjälpa mig? (A)
Men tror jag vill ha de ljus och så på sommaren ;)




Klippning och slingning, sommaren 08


Klippningen och färgningen, sommaren 09

Nu blir det film..

Halv ligger i soffan med datorn i knät och halvtittar på trean där Georgia Rule visas, där bland annat Lindsay Lohan är med i.
  Midsommar idag då, lite halvtrist, inget speciellt lixom. Mamma kom idag vid 11. Helt otroligt då hade hon vaknat och åkt iväg vid 5 imorse, då hade inte ens jag somnat x)
  Imon blire till att sola om de e bra väder, annars blire nog till att shoppa lite, fick ju min lön i veckan ;) så denjas. Nej nu ska ja kolla vidare på filmen, hör av mig snart! bye bye


Ny haeder!



made by sofie ;) va tycks?

sooool

Soola igen, så härligt! Kom hem efter jobbet och somnade på tersassen. Emma la upp en jätteful bild på mig igår. usch på henne. Va ska man göra nu? jag och sofie ska nog ut senare och springa i spåret. elr de blir inte så mkt springa för oss. utan typ skratta och gå ? men de e ju oxå träning ;) ska lägga mig tidigt idag, de e sista dagen imon denna vecka som ja jobbar :p fett skööönt !


mååååndag igen..

Ett tag sen nu sen ja bloggade. De har regnat idag, och en arbetsdag är över, niice.
Lite bilder från igår












Nu ska ja dra ut en stund, bye bye. Ha de göttans <3

fotboll

sitter nu och kollar på matchen eng-alg. de står nu 0-0 i andra halvlek, hoppas på att algeriet vinner bara för att jävlas lite med lillbjörnen ;) tihi

Äntligen helg!!

jobbat en hel vecka nu, bara 5 veckor kvar,, suck, aja tjänar pengar iaf ;)
aja imon om de e soligt, blire kanske ut till miligarne och sola till man blir brun :D men innan ska ja nog shoppa lite, glömde lite saker hemma, såsom bikini, tjocktröja, mobilsladd, ipodsladd. Så har lite att shoppa :P  har sååå tråkigt just nu, så ska nog gå o poppa lite popcorn o kolla lite på en film, de blir nog mys.

Sooola!

Hemma från jobbet och solen skiner, härligt. ligger nu på altanen och solar med soffan, myys. imon jobbar ja kväll och får då sovmorron :) jippi. Naej nu ska jag ut och bli brun(are) ;)

15 juni

Nyss gått hem i regnet från tågstationen, kallt och bläigt. Aja andra dagen på jobbet är över, och jag och sofie ska sätta oss och kolla film tills jag kanske ska träffa rebecka, har inte träffat henne på 4 år:O sen måste jag oxå iväg över till mormor, för hon behöver lite mat. Lägger kanske in bilder senare :)

pussilipuss

Save tonight

Jag är nu i blekinge och har jobbat första dan, lite småtrött nu. men men. Nu ska jag och Sofi laga mat och sen ta på oss springskorna och uut och springa lite, duktiga som vi är. imon är de att gå upp kl 6 igen, kuul! men men, måste steka på biffarna nu, cya bitches :p

packar

På söndag åker jag, typ kl 2, då går planet från arlanda ner till ronneby. Ska bli skönt att få komma bort ett tag, dock inte lika kul att börja jobba, höhö. Så ska strax packa ihop lite saker. Men orkar inte just nu, de får bli senare :P Jag är lite nervös inför att flyga. Jag hatar att flyga, usch inte de minsta kul, men de går nog bra. Hoppas att jag hinner träffa ngra innan jag åker bara, kommer kännas tomt utan dem, ni vet vilka ni är. Men kommer snart tillbaka!

haha riktigt gammal bild på mig och emma :P

sommarlooov!

Dålig uppdatering ja vet, men har inte orkat x)
Har iaf haft skolavslutning idag, så efter skolan drog ngra till skanstull och mös lite. Ikväll kanske vi ska dra dit igen, då många kärrtorpare är där, så de blir najs. På söndag drar jag ner till blekinge för att jobba, suck. Blir troligen buss ner dit och de tar typ 8 timmar istället för flygplan som tar 50 min, ännu ett suck. aja, nu ska jag kolla vidare på OTH så jag kan lämna tillbaka alla säsonger till mille innan jag drar :)

Kväll hos Karro :)

Kom nyss hem från Karro, där jag, steffi, hanna, mille och madde firade henne. Det bjöds på god mat och supermysig kväll :) puss på er. Jag har även fått en stalker under dagen :P haha så kan de gå. har tyvärr inga bilder från ikväll men får ta ngra från Karro när hon nu laddar upp dom på facebook, de kommer ta tid -.- höhö! Grattis i efterskott karro!

Friday !!

Kom nyss hem från skolan och ska nog snart sätta mig och börja plugga inför de sista. Har fått reda på vad jag fått för betyg i ngra ämnen. Aja angående ikväll, jag vet inte hur det blir, men antar att jag drar in till långholmen för det är avskedsfest där för mille som åker iväg ett år till usa. Men har även hört rykten om att det ska vara fest i kärrtorp? jaja, lite förvirrad just nu får se hur det blir senare. Ska dra ut o sola lite först, sen plugga ;) (Y)



Leggings- h&m
Tröja- ?
Jacka(?) - vera moda
kjol - h&m

Lilje gallerian!

Träffade Mille på vägen hem idag, och bestämde oss för att ta en runda i gallerian i liljeholmen. Har varit där tre dagar i rad nu efter skolan höhö men har tidigare inte hittat ngt. Idag fick jag med mig lite saker. Somrigt och så. Vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, men blir väl ngt vitt antar jag. Min svenska novell är klar, yey, den skulle skickats in igår och ja hoppas på vg. Men idag har jag ett musikarbete att jobba på. Vi är tvugna att skriva en musikreflektion om låten vi valt och blabla. Förresten det är bara två dagar kvar till skolavslutningen, imon och på tisdag:D awesome! På måndag är det vattenkrig i skolan så de stängt och på onsdag äre utspring för treorna.
Vilket onödigt inlägg x) iaf, här är de jag köpte idag!




Klänning/tunika från h&m, 99:-

Kjol från h&m, 49,50:-

Örhängen från ginatricot, 49:-

Sen köpte jag även ngra ringar från ginatricot oxå men har ej ngn bild !

HIF <3

Tihi, blev lite glad. Jag snackad elite nyss med hammarbys målvakt. han verkade snäll och så. De är match igen imon på söderstadion, men har ej råd typ :/ men men. Haha gör verkligen allt för att slippa plugga. Jag orkar verkligen inte. Men de ska bli så skönt med loov!


Trygghetens doft!

Onödig dag. Jag kom till skolan och gick in på lektionen och så sa Ulf att vi kunde dra om vi inte skulle ha ngt omprov. Fett onödigt :P så gick till skrivstugan och spelade lite. höhö! sen drog ja o ruffa till åsens fotbollsplan och träffade jakob. Och sedan till la favorita igen. Inte bra :P Lulle kom dit sen och vi drog vidare till lilje torget och kollade lite, även erik kom. Ganska onödig dag. Men men, ändå ganska mysig! Svenska texten ska in om drygt tre timmar och jag är inte riktigt klar, men de är nog inte fara. Jag hinner nog :) kanske lägger in den här senare? va tycker ni?
aja ska fortsätta med el texto. Byeee!


Español

Är typ ledig idag. Börjar halv 11 och slutar typ halv 12 ganska meningslös skoldag. Tror de flesta stannar hemma idag, men men duktig som jag e ska jag åka dit. Som sagt så ska jag träffa Lisa senare och shoppa lite, de ska bli myys!





Sötisen Lisa<3

Idas, Lisas och mina fötter :P

Följ min blogg

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1797793/mandaedlundbloggse?claim=z25mpa62xce">Följ min blogg med

Plögg

Har nyss varit ute med Lisa och ätit på La favorita! mums. Sen gick vi omkring lite och pratade. De va mys. Ska kanske träffa henne och shoppa lite sommarkläder. De behövs verkligen. Måste även kolla efter ngt att ha på mig på skolavslutningen, har ingen aning om vad. Panik!!! Jag borde plugga men orkar verkligen inte!!

RSS 2.0